Galerij

Hierbij enkele van onze creaties, voor meer informatie kan u terecht op onze productpagina

Galerij

Deuren

Glazen deuren brengen een meerwaarde aan alle types van woningen. Ze brengen licht binnen, creëren ruimte, zijn onderhoudsvriendelijk en veilig in gebruik.

Galerij

Tafels

Wanneer u aan glazen tafels denkt, denkt u ongetwijfeld aan enkel een glazen bovenblad. Hieronder treft u echter een fotoreeks van diverse glazen tafels waarvan alle onderdelen uit glas bestaan.

Galerij

Spiegels

In elke woning zijn er spiegels te vinden. Ook in kantoren, winkels en toonzalen zijn spiegels niet weg te denken. Er zijn tal van mogelijkheden om van een spiegel een persoonlijk plaatje te maken.

Galerij

Doucheglas

In uw badkamer is glas niet meer weg te denken. Glazen panelen en douchedeuren laten licht binnen en geven een ruimer gevoel aan je ruimte.

Galerij

Gelakt & geprint glas

Glas hoeft niet enkel helder te zijn sinds elke mogelijke kleur kan gelakt worden. Er kan tevens ook een foto of illustratie op worden geprint.

Galerij

Sierkunst

We bieden een ruime keuze van glazen decoratieve objecten aan.
We kunnen ook volledig op maat gemaakte glazen meubels voor u vervaardigen. 

Galerij

Superisolerende beglazing

Een goed geïsoleerd huis is zeer belangrijk. Een eenvoudige ingreep zoals het vernieuwen van uw glas kan u al snel veel besparen, zo hoeven niet altijd de volledige ramen vervangen te worden.

Galerij

Kantoorinrichting

Voor de inrichting van uw kantoor of praktijk kan u op ons rekenen. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn in de ruimte en zorgen voor een optimale benutting.

Galerij

Uitvalbeveiliging

Veiligheid boven alles. Een glazen uitvalbeveiliging is de ideale oplossing om geen zicht-belemmering te creëren en is bovendien gemakkelijk in onderhoud.

Contactformulier

Atelier:

August de Boeckstraat 9H

9100 Sint-Niklaas

 

+32(0)3/777.67.29

rudi@glasatelierrudi.com

c

BE0478179019

 
WhatsApp