Deuren

Glazen deuren brengen een meerwaarde aan alle types van woningen. Ze brengen licht binnen, creëren ruimte, zijn onderhoudsvriendelijk en veilig in gebruik. Er zijn tevens tal van verschillende mogelijkheden.

Met diverse systemen om de deur te monteren is het niet altijd meer nodig om uitsparingen in de vloer te voorzien, zo kunnen we bijvoorbeeld met scharnieren werken of een nieuw systeem dat enkel met schroeven in de vloer gemonteerd wordt. Bij plaatsgebrek kan een schuifdeur een oplossing bieden en ook voor de handgreep zijn verschillende toepassingen mogelijk. Ook voor de herstelling van een glazen deur of het glas in een bestaande binnen of buitendeur kan u op ons rekenen. Hieronder treft u een overzicht van mogelijkheden die er zijn om dé glazen deur van uw dromen te realiseren:

Deuren
previous arrownext arrow
Slider

Helder en superhelder

Hierbij enkele voorbeelden van verschillende deuren, zowel in helder als in superhelder glas.

Het verschil is miniem en valt niet zo hard op als bij een matte deur doch het superheldere glas is zuiverder en heeft minder de “groenige” schijn dat gewoon glas wel heeft.

Het kan eenvoudig gehouden worden maar er zijn ook tal van opties voor een uniek exemplaar.

Gekleurd

Op deze foto’s ziet u enkele voorbeelden van een glazen deur in gekleurd glas.

Dit geeft een totaal ander effect dan een heldere deur en zorgt direct voor een andere sfeer. Er zijn verschillende kleuren mogelijk zoals brons, grijs, donkergrijs, groen etc..

De meeste kleuren zijn ook verkrijgbaar met een gezuurde acide kant, of deze kunnen met figuren of stroken gezandstraald worden om de inkijk te verminderen.

Alles kan gecombineerd worden met gekleurd beslag of met de hand gemaakte artistieke afwerkingen. 

Deuren
Deuren
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Deuren
Deuren
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Verzuurd

Hierbij enkele voorbeelden van zowel een acide als een superhelder acide deur. Acide glas is langs één zijde behandeld met zuur om deze mat te maken.
Hierdoor kan u het glas ondoorzichtig maken doch mét behoud van de lichtinval. U zal zien dat het verschil weer de “groenige” schijn is.

Niet te verwarren met een gezandstraalde deur, kijk snel verder…

Gezandstraald

Op deze foto’s ziet u enkele voorbeelden van een gezandstraalde deur. Een gezandstraalde deur heeft een poreuzere oppervlakte dan een acide deur, maar met het voordeel dat we kunnen werken met figuren, vormen, kleuren en met onze signature givré afwerking.

Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken want deze zijn namelijk eindeloos.

Deuren
Deuren
Deuren
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Deuren
Deuren
Deuren
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Steel Look 

Hierbij ziet u een aantal voorbeelden van glazen deuren met kader.

 We vertrekken telkens van een glazen deur die rondom in aluminium profielen gezet wordt, dus alle voordelen van een glazen deur maar de charme van een stalen deur met glas.

U kan spelen met de breedte van het aluminium kader of met eventuele kruisverdelingen waardoor elke deur specifiek naar uw wensen wordt klaargemaakt.

Hebt u liever een deur volledig in staal kan dit ook gerealiseerd worden.

Zoals hierboven reeds uiteengezet zijn er diverse systemen en manieren om uw glazen deur te bevestigen. Naargelang de ruimte en uw wensen bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn om uw glazen deur volledig naar wens af te werken en te plaatsen. Ook de handgrepen kunnen we volledig personaliseren, er zijn verschillende keuzes van monturen doch ook de kleur kan u volledig zelf bepalen. We kunnen ze laten lakken in alle RAL kleuren, zelfs structuurlak valt onder de mogelijkheden. Of mag het ook een glazen handgreep zijn ?  

Voor meer afbeeldingen kan u terecht in onze galerij

Contactformulier

Atelier

August de Boeckstraat 9H

9100 Sint-Niklaas

 

+32(0)777.67.29

rudi@glasatelierrudi.com

c

BE0478179019

 
WhatsApp